Tökéletes védelem

Green Gold IMUNE a Tökéletes sejtvédelem

Napjainkban egészségünket számos külső káros hatás éri, mint pl. a légszenyezettség (cigarettafüst, kipufogógázok stb.), élelmiszereinkben lévő növényvédőszerek, kemikáliák (gyógyszerek, adalékanyagok, mikrobiológiai szennyeződések), káros napsugárzás, mikrohullámok és még sorolhatnánk.


Számos betegség kialakulásában, valamint a kísérő tünetek súlyosbodásánál a szabadgyökös folyamatok figyelhetők meg.

Ilyen betegségek lehetnek a szív- és érrendszeri megbetegedések (magas vérnyomás, magas koleszterinszint), rosszindulatú daganatok kialakulása, izületi gyulladások, Arzheimer-kór, allergiás betegségek, cukorbetegség, artrózis, szürke hályog, reuma, stb.

A Green Gold IMUNE a világrekorder az asztaxantin a pillanatnyilag ismert leghatékonyabb  antioxidáns.

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel, valamint másodlagos növényi összetevőkkel és nélkülözhetetlen aminosavakkal rendelkezik, mely 3 fázisú hatásmechanizmusra épül:

1. fázis – SEJTTISZTÍTÁS – Chlorella Vulgaris alga segítségével, mely a méregtelenítés nagymestere, képes a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítani.

2. fázis – SEJTTÁPLÁLÁS – Spirulina Plantesis és Lithothamnium Calcareum alga segítségével, melyek több, mint 4000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket. (300 %-kal több kalcium, mint a tejben (Lithothamnium Calcerum), 2300 %-kal több vas, mint a spenótban (Spirulina), 3900 %-kal több béta-karotin, mint a burgonyában (Spirulina), 375 %-kal több fehérje, mint a tofuban (Spirulina))

3. fázis – SEJTVÉDELEM – Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes asztaxantin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.

A Green Gold IMUNE az első tökéletesen komplex sejtvédelmet biztosító termék, mindez természetes formában van jelen, az asztaxantinnak, valamint a négy létfontosságú mikroalga speciális receptúrájának köszönhetően. Ezáltal hatékonyan lehet felvenni a harcot a káros hatások által okozott betegségektől, melyek egyre gyakoribbak mai társadalmunkban.

Alkalmazása: étkezések előtt vagy közben 1 kapszulát bő folyadékkal bevenni.

Gyermekeknek 8 éves kor felett napi 1 szem,

10 éves kortól napi 2 szem, 14 éves kor felett 3x1 szem.

 

Kezdő adag felnőtteknél 2x1 szem, következő héttől kell 3x1 szemre emelni.

Túlsúly esetén javasolt 3x2 szem étkezés előtt bő folydékkal. Nagymértékben csökkenti az éhség érzetet, és a szénhidrát éhséget!

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Hírek
Vatsagbélrák
A vastagbélrák ma Magyarországon a második leggyakoribb daganatos halálok. Megelőzhetem? Mit tehetek?
2011-08-09 15:02:10
9 érdekes tény a táplálkozásról
Tudtad, hogy a spirulina alga csökkenti a szénhidrát éhséget és tartalmazza a szerotonin-t, a boldogság hormont!
2011-08-11 14:49:02
A depresszió hiánybetegség?
A depresszió hiánybetegség?
2011-08-09 15:31:30
Alga fogyasztás lassítja az elbutulást!
Laboratóriumi kísérletek igazolták, hogy az omega-3 zsírsavak védik az idegsejteket, csökkentik a gyulladást és segítenek megelőzni az úgynevezett amiloid fehérjék összetapadását. Az utóbbi az Alzheimer-kóros páciensek agyában megfigyelt jelenség.
2011-08-10 11:57:21
A 5 legjobb rákellenes zöldség
Spirulina a zöld élelmiszer a világon élő gyermekeknek!
2011-08-10 12:30:35