Kineto Natural Body Power

„A természetes izomerő és energia”

Első természetes alapú, egészséges energia-ital, melyet speciálisan a fizikai aktivitáshoz fejlesztettek ki. 2005-ben mutatta be először a Wellstar, és azóta több, mint 1 millió palackkal adtak el belőle!

Különböző növények természetes bioenergia-hordozóit ötvözi magában, melyek segítségével az energia optimálisan bontakozik ki.

Természetes energia a 21. század emberének.

4 növényi összetevő segít energikusnak maradni a nap folyamán:

Több erő és dinamizmus - a gondosan válogatott, legkiválóbb minőségű zöld tea a régóta ismert sejttisztító hatása mellett természetes energiához juttatja a szervezet.

Összetevők:
Guanara - dél-amerikai növény. Évszázadokkal ezelőtt a tupi indiánok fedezték fel. A növények közül a legtöbb koffeint tartalmazza, amely azonban nem terheli meg a szervezetet, mint a kávéban található koffein! Nem tartalmaz izgatószert. Nagyon erős energizáló hatású, ezt az energiát azonban fokozatosan adja le, nem egy nagy löketként, mint a kávé vagy a szintetikus energiaitalok! Bioenergiájával növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, lassítja a pulzust, csökkenti az étvágyat, növeli a szexuális vágyat és hatékony hangulatjavító szer. Segíti az emésztést és a bélműködést is, aktivizálja a zsírégetést.

Spirulina alga - a "zöld erőmű". Ezt a mikroalgát a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjeként tartják számon. Több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, vitaminokat, nyomelemeket, enzimeket,amelyek a szervezet számára elengedhetetlenek a megfelelő működéshez. Magas az esszenciális aminosav tartalma.

L-carnitin - a Carnitin felelős a zsírsavakból nyert fizikai energiáért, ezért a Carnitint a leghatékonyabb "zsírégetőnek"tekintik.

Citrusfélék - a bennük található nagy mennyiségű természetes C-vitamin erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan fontos szerepe van a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, az emésztőszervi megbetegedések és a fertőzések ellen.

Zöld tea - jól ismert energetizáló növény. Védelmet nyújthat a rák és a fertőzések ellen, általános közérzetjavító hatása közismert.

Feketebodza - vitamindús növény a népi gyógyászatban régóta jelentős a szerepe. Bőven tartalmaz C-vitamint, B1-, B2-, és B6-vitamint, továbbá káliumot, foszfort és vasat, amelyekre a szervezetnek szügsége van a gyorsított energiafolyamatokhoz.

Mate tea - dél-amerika cserje, főzete kíméletes, de hatékony energetizáló, a test és a szellem kimerültsége ellen hat. Rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz. Erősítő italként, természetes fogyasztószerként használják.

Gyömbér - évezredek óta használják energietizáló ételként. Rendkívül jó hatása van a lelki kiegyensúlyozottságra, az immunrendszer erősítésére.

Csalán - "a gyógynövények királynője". Kiváló hatása van a lélekre, vértisztító, fogyasztó hatású gyógynövény. Serkenti az agyműködést, csökkenti a fejfájást, kiegyensúlyozza a lelket, hatékony a reumára.

Gyermekláncfű - vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal, enzimekkel segíti a szervezet optimális működését.

Tartalmaz ezenkívül még: narancs, grapefruit, citrom, menta, citromfű, kamilla, hársfavirág, juharszirup, zöldség és fűszerkeverék, béta karotin

          
         

A KINETO egzotikus élményt nyújtó ízét citruskivonatoknak és a titokzatos SCHIZANDRA termésének köszönheti.

        
       

Ajánlható: kimondottan olyanoknak, akik gyakran állnak stressz hatása alatt, akik munkahelyükön gyors szellemi és fizikai felfrissülésre vágynak, akik gyakran szenvednek feszültség okozta fejfájásban, akik védekezni szeretnének figyelmük lankadása, illetve az ólmos fáradság ellen (pl. sportolók, autó- és tehergépkocsi vezetők, éjszakai munkát végzők).


Koffein tartalom miatt csak korlátozott mennyiségben ajánlott a fogyasztása!
Gyermekeknek, kismamáknak és szoptató anyáknak, koffeinre érzékenyeknek, szívbetegeknek nem ajánlott!

Hírek
Alga fogyasztás lassítja az elbutulást!
Laboratóriumi kísérletek igazolták, hogy az omega-3 zsírsavak védik az idegsejteket, csökkentik a gyulladást és segítenek megelőzni az úgynevezett amiloid fehérjék összetapadását. Az utóbbi az Alzheimer-kóros páciensek agyában megfigyelt jelenség.
2011-08-10 11:57:21
A depresszió hiánybetegség?
A depresszió hiánybetegség?
2011-08-09 15:31:30
Vatsagbélrák
A vastagbélrák ma Magyarországon a második leggyakoribb daganatos halálok. Megelőzhetem? Mit tehetek?
2011-08-09 15:02:10
A 5 legjobb rákellenes zöldség
Spirulina a zöld élelmiszer a világon élő gyermekeknek!
2011-08-10 12:30:35
9 érdekes tény a táplálkozásról
Tudtad, hogy a spirulina alga csökkenti a szénhidrát éhséget és tartalmazza a szerotonin-t, a boldogság hormont!
2011-08-11 14:49:02